- Nové

Největší výhodou pánví z tohoto typu oceli je tepelná vodivost až o 30% vyšší ve srovnání se standardními pánvemi z oceli 304. Vyznačují se také zvýšenou odolností vůči mechanickému poškození a působení organických kyselin a detergentů. Proto jsou vhodné do myčky nádobí a odolné vůči intenzivnímu mytí. Speciální konstrukce dna pánve rozděluje teplo rovnoměrně po celém spodním povrchu, což zvyšuje stupeň využití tepla a účinnost vaření. To se přímo promítá do jejich kvality a pohodlí práce šéfkuchaře. Toto řešení také snižuje riziko připálení jídla. Důležité je, že pánve vyrobené z oceli typu 21/0 neobsahují mangan a nikl, škodlivé pro lidské zdraví. Speciální vložka feromagnetická ve spodní části umožňuje použít YATO pánve na jakýkoliv typ sporáku (elektrický, indukční, plynový, sklokeramický).
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
check_circle
check_circle